PROVENSÁLSKÁ RAJČTA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 8 větších pevných rajčat, sůl, ml. pepř, tymián, olej, 2-3 stroužky česneku, 60 g sýra ke strouhání, 2 lžíce strouhanky, petrželka, 20 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata spaříme, oloupeme a rozpůlíme. Lžičkou vybereme semínka a necháme vykapat. Srovnáme do olejem vymaštěné zapékací misky, vnitřky osolíme, okořeníme pepřem a tymiánem a posypeme jemně rozsekaným česnekem. Pečeme v troubě asi deset minut. Strouhaný sýr promícháme se strouhankou a jemně nakrájenou petrželkou a rozdělíme do podušených rajčat. Poklademe lupínky másla a dopečeme. Podáváme horké jako přílohu k přírodním úpravám mas.

PROVENSÁLSKÁ RAJČTA. PROVENSÁLSKÁ RAJČTA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1343 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz